Maggio Dreams

''gick runt i ditt kvarter tills det blev för kallt, tänkt ut en dialog mellan oss och allt.''

ja jag kanske borde slänga in ett litet inlägg så där på lördags natten. men jag har ingentligen inte någonting att skriva om med det struntar jag i. jag gick upp tidigt idag för att åka iväg till gävle med min bonuspappa Torbjörn. vi gick upp och åt en lång frukost som för mig bestod av pasta och tomatsås! det var super gott ska jag tala om! i bilen på väg dit så var det P3 helva vägen, en underbar radiokanal tycker jag. när vi kom till Gävle så skulle jag först och främst hitta kläder till skolavslutingen och det gjorde jag ju efter mycket letande. jag hade ju planerat att ha enn par vita byxor och en fin tjöra osv- men så blidde det inte, för det var slut i affären! så istället så hittade jag en super fin byxdress på bikbok som är ljusgrön. kommer bli super, att jag slipper se ut som alla andra med vita så klännigar å så. jag åt en fett god sallad till lunch, så att alla vet. sen skule jag hitta en bikini, men det gick ju åt skogen, så det struntade jag i totalt!
men det blev annat köppt, en byxdress, en kavaj, ett halsband, byxor å ja lite annat, en jätte skön koffta!
jag sov hela vägen hem och sen så hoppade jag å Torbjörn av vid Rosehills för att kolla på Stefan Sundström, mycket cool man! där var även annat folk man kände. efter ett tag satte jag mig med Andreas och Sofie, och hade en mycket fin kväll tillsammans med dom. nu är jag hemma och ligger och lyssnar på Veronica Maggio, och känner att livet kanske inte är så uselt ändå!
''mm nu är det måndag snart, och jag lever för ikväll''

for once in my life, i have someone who needs me.

ja typ rubriken säger väll det mästa.

orkar inte

palla skriva, har haft bra dagar.
igår eller nå

YOU ARE A PIRATE!





keep on dancing til the word ends.

aså jag vet inte om jag stavade rätt och så men men. jag pallar inte skriva i bloggen så det blir så här i stället.

'

eller jo en sak orkar jag med, igår spelade jag musik å sjöng å jag levde livet bättre än någonsin.

SANDRA FRANK & DJARA ERLANDSSON









AHJO

det är bara repetition, repetition, repetition, JÄMT!


känner att det är samma gamla inläg hela tiden, men jag orkar lixom inte skriva massa saker hela tiden. ni får en bild å lite söt text ibland. så att ni vet. vill oxå bara säga att jag gillar KOKOS SOMFAN! så nu vet alla min lifs historia typ.

en tutte.


palla

:)

on sunday morning, yeeeeh

kommer att sakna dig nå så sjukt annlouise. jag älskar dig. det vet du, och tack för att du ALLTID finns där-<3

my, my, my, my, my, my, my, my, myy

efter skolan så gick jag hem med ester hem till henne, sen gick vi ner på ljusdal å fikade med anno och signe. sen kom alice. jag drog till kyrkan å repade, sen kom alice, ester och anno för att lyssna när jag sjöng. det gick väll bra och nu är jag å alice hemma å anno å äter chips och ska snart dricka te.
FÖRESTEN ANNO TOG NYSS HÅL I ALICE ÖRA XD

sover en timme, vaken en timme, sover en timme, vaken en timme.


aså jag har hemstudiedag och jag sitter bara i skolan och gör ingenting. det suger ju lite gran så där. efter skolan så ska jag fika med anno å signe tror jag, kanske bara blir anno oxå, sen ska jag till kyrkan å sjunga ikväll.

grattis!

kolla vad jag hitta på denna datorn. jajo :)

skolan hit å dit


jag är i skolan och pallar inte skriva. TJA

sommaren är snart här!

nu börjar jag känna attt sommaren är på väg. för att
1. korna å hästarna är uttsläppta i hagen! jajjamen!
2. det är blommor.
3. jag svettades så jag dog igår de va typ 25 grader.
så ja sommaren är på väg.
idag vart jag hemma från skolan för att jag är inte hudra procent frisk. jag har ont i hela kroppen och ja massa skit! men men det blir nog bra ska ni se.


chillar med sandra!


move on up!

orkade inte skriva igår för jag hade det så skönt!
men nu är jag i skolan och jag har köppt världens bästa bok som är sjukt hämsk men den är fett bra och jag hoppas att alla köper den och försöker palla läsa den! det är värt det.


I det tysta skriven av Vicky Jaggers. en sann historia

here we go again.

yo man yo.
nu har vi varit vakna en stund och så, ätit frkost å så. nu håller vi på å klä på oss, för vi måste ju komma upp från sängen nångång! senare tror jag att jag ska åka hem å mysa med mamma å torbjörn!

fast ingen fattade, fatta jag.

det vart inget hudik, men det vart bra ändå!
jag åkte till järnvägs å åt där med mamma å torbjörn å mina lärare, sen till järvsö å va med frida å mia å så, sen drog vi till föne å va på nått ställe, sen ljusdal igen. en mysig med underlig kväll!
nu ligger jag här i mias säng å vill bara sova! god natt- ha ett bra liv

mat är ju givet.

nu ska jag byta om och fixa iårdning mig så jag blir fin som en sol. sen blir det mat å sen hudiksvall, sen åker jag hem med love å anno så sover vi hos love, super mysigt kommer att bli!!
hörs

shit, en blogg till?

http://djaraa.blogg.se/
aså jag håller på med den, de ska bli en musik tipps blogg och så småning om så ska de va när jag sjunger å så med, men ah nu vet alla.

kan inte tänka, jag står bara här bredvid.

godmorgon.
nu är jag så vaken man kan bli, hehehhehe, AS VAKEN!!
nej okej jag ska sluta dryga, hehe. men nu så sk ajag vara hemma och chilla, sen ska jag in till ljusdal och äta på järnvägs med mamma, torbjörn å massa fler vuxna fula personer. efter det så ska jag sätta mig på en buss till hudik tror jag!
skriver mer senare.
TJA
får ingen lufft, blir knuffat runt. jag dansar men jag känner ingenting alls.

bruuuushan!!

helt okej söt om jag får säga det själv!
shleten. efter jag kom hem ifrån skolan så somnade jag i min säng, sen väckte mamma mig å sa att det var mat, sen gick jag till min säng å somnade igen. sen skulle jag till anno så jag gick till bilen sov hela vägen fram, å nu så har jag varit här och jag har dansat å gjort allt du kan tänkta dig!! om ett tag ska jag hem å spåra sönder. ahjo det ska jag. ha ett jätte fint liv allihopa för det är FRIDAY FRIDAY (you) GOTTTHAAAA GETT DOOOWNN ON FRIDAYYYYYYYYY!"!!!!!!!Ksdlfövnjsölkjfgösjfölgjölsjglfjöölgjsöl

visst finns det dagar. när jag kan vara snäll.


hejhopp lingon snopp.

nu har jag slutat för dage, det har varit en ganska lungt och fin dag och jag har inte fått nånting gjort alls. nu så har jag nyss hafft teater på slotte och sitter på mammas jobb och vill att hon ska åka hem med mig så jag kan äta byta om till skönare kläder å sen dra videre hem till anno och ha fest. typ fest i alla fall, vi e tre pers. 
ahjo. men nu så ska jag leva, TJA!

det finns folk man vill ha ganska mycket, jag vet mins 5,hehe




jag vet hur du ser ut i inga kläder.

hej jag sovit en bra natt med anno. vi gjorde inte så mycket igår, typ som vanligt bara åt chips å sånt heheh.  nu ska vi äta fruksot å klä på oss och sånt sen ska jag till skolan, kommer förmdligen att blogga därifrån. sen så ska jag hem å sen till alice tror jag, får se hur det blir!!

sandrish

jag hittade klippet på sandra frank och det gör mig mycket lycklig för att det är ett underbart klipp detta.
hemma hos anno och livet leker när jag är med henne. ahjo. hejdå

sjukhuset väntar på mig nu.





hej, jag ska till hudik nu, typ nu, typ, ah, typ.

det handlar om dig, det handlar om mig.

okej nu är det så att jag måsta skriva ett inlägg till min kärlek, Veronica Maggio. Jag har alltid älskat henne, men hennes senaste skiva nu är ju underbar, och Veronica Maggio – Vatten och bröd är oxå underbar. har alltid älskat bruden. lite synd att alla har börjat lyssna på hon bara. men det är ju bra för henne. AHJO. NUVET NI DET !!

Veronica Maggio – Alla mina låtar
Veronica Maggio – Ingenting kvar
Veronica Maggio – Kan inte säga nej
Veronica Maggio – Månskensregn
Veronica Maggio – I staden växer inga blommor
Veronica Maggio – Inget kan ändra på det

nämen sandra!

kolla vad jag hittade på denna dator!!





finns det en så finns det flera

jag sover hos annlouise, tja!
Veronica Maggio – Ingenting kvar

vi e på gång, vi e laddade vi e ?

hej nu kör vi igen, det har faktiskt varit lov och jag har inte hafft tid att skriva. men nu så kör jag. jag är på skolan nu och jag är tröt som en gris!
lagom söt

RSS 2.0