Jag har så jävla sant!

hej, nu behöver jag skriva av mig igen!
igår så åkte jag hem till Alice typ vid nio tiden, och vi typ satt vid datan och skickade naken bilder på folk från harry potter. Det var någonting jag behövde. Efter det så typ gjorde vi ingenting, borstade tänderna och sånt. sen ringde nån jävla slö kille mig, så jag pratade med han tills jag skulle sova. jag tror jag drömde om någonting fint, det känns som det i alla fall. sen vaknade vi och typ klädde på oss, mysig morgon. sen gjorde alice frukost till mig, det var helt ok faktiskt. vi åkte till skolan helt normalt. och vi kom på att det var pizza ätning med skolan idag, det gjorde mig glad. när jag kom till skolan så får jag veta att vi inte behöver göra nånting typ. soft. så vi åt pizza med galax sen skulle klassen på teater. den var faktiskt bra, handlade om typ ursprung å sånt. efter det så skulle jag å några dra till tuva, jag skulle göra det för att jag skulle ha nånstans att vara medans jag väntade på att mia skulle sluta skolan. men vi bestämde oss för att dra till fines. jag köpte kaffe, det var gott. juste jag köpte några örhängen oxå. sen efter kaffet så gick jag å ester med varandra, hon skulle hem och jag skulle till mia.
sen kom jag hem till mia och vi pratade ett tag och jag kollade ut lite kläder på hm. sen gick vi ner och pratade ännu mer, sen ringde per, så vi har pratat med han tills nu typ, för då ville han inte prata med mig längre, jag tror jag var för brutal. frågade massa enligt mig normala saker, men det tyckte nog inte han. och nu har jag insett att jag mår skit, och jag kan släppa ut det här efter som att inte någon läser. så jag kan bara skriva vad jag vill!
jag mår bajs, för att allt går bara åt helvete. men skit samma man lever ju på rätt del av jorden så jag ska väll va glad! och det är jag, as glad! fy fan vad bra jag mår!

how can he have her heart, when it got stole?

hej, kändes skönt att bara skriva av sig efter som att ingen läser min blogg ändå. kanske för att jag inte har skrivit på kanske två år eller så. men jag ville ändå skriva om hur jag känner mig nu och vad jag har gjort i helgen, så kan jag sitta och läsa det imorgon så jag vet att jag har vänner tänkte jag.
okej hmm, i fredags, jajo! jag vaknade väldigt mycket för sent så jag bara slängde på mig nånting typ. å sen åkta jga till koslan. och jag jobbade som aldrig förr. sen så skulle jag upp till gymnasiet med ester för vi skulle ha drama på elevens val. men då när vi äntligen var där så fick jag ett trevligt samtal ifrån min lärare som säger att det ör inställt. för att han som skulle hålla i det var sjuk. så vi fick gå in på slotte och säga till alla att det inte skulle bli någonting. sen så gick jag ner till bussen. sen så satt jag och pratade med sofie johansen hela vägen till färila. vad gjorde jag nu i färlia tänker du då, jo det ska jag svara på! jag skulle till annlouise. så jag gick hem till annlouise och blev mött av en shleten tjej som inte mådde bra alls såg det ut som i alla fall. men vi hade det mysigt och lyssnade på musik och pratade. sen så berättde hon för mig att simon och ivar skulle komma lite senare, och det gjorde dom. dom kom runt 6 kanske, och hade stått utanför ett tag för vi hade inte hört att dom knackade. men sen kom dom upp och la sig å kollade på true blood med oss. men det gick ju inte för dom pratade så mycket. så ivar rev av en dans och sen vart de bara onödigt prat å slagmål och sånt. sen låg vi och gjorde ingenting till klockan 3 när dom skulle hem. jag och alouise gick och la oss direkt efter dom hade åkt.
dagen efter vaknade vi vid halv tolv och sen låg vi och kallade på tru blogg till klockan 7, sen kom min mamma och vi åkte hem. sen var jag hemma hela tiden. klockan kanske 10 så rnigde min fnia alice. och vi pratade i 3 timmar och jag sprang runt naken och tog tabletter. sen så vid 5 kanske så ringde simon, men han va så full så det gick inte och höra vad han sa. så vi la på, sen vaknade jag av att alice ringer mig på morgonen och säger att jag inte har något förhållande med simon längre, jag vart förkrossad, och döda alla runt omkring mig. sen har jag kollat på film, och pratat i skype med simon,alice och per. fina mäniskor. men nu la simon på mig för fem minuter sen utan att säga nått. jag hatar den killen. ikväll så ska jag till alice, sen blir det väll att sova där, för det är sov morgon imorgon, underbart! jag börjar känna att anlouise har smittat mig med sin sjuka, men det skiter man väll i, eller hur? ja jo. jag och alice har även bestämt oss för attt vi ska åka till stockholm på påsklåvet, längtar redan.
nu finns det bara en sak till att säga. FINNS DET PLATS FÖR EN NEGER, FINNS DET PLATS ?



FRED


RSS 2.0