röstningen


godnatt

.

du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.

jag hann inte köpa nått i hudik, så jag ska dit nån gång under veckan tror jag. jag sov typ hela bil resan hem, sen när vi kom till alice kollade vi på lite youtube klipp sen drog jag hem. Sen har jag bara spelat sims å så...
ELLER NEJ! jag fick mina byxor :D ett blir tillbaka skickade och ett blir spara(Y)
men men, det här inlägget är mest riktat till mia så ta åt dej av rubriken!
jag älskar dig.

hudik!

hejhej, ja vad gjorde vi igår,?
vi kom hem till alice och sen så satte sej båda vid varsin data, efter det så frågade alice o hon fick spela wow och de e klart hon fick de för jag ville se hur det fungerade. sen blev vi båda två jätte trötta, så alice somnade först i sin datasttol, så där sött med huvudet upp å så. sen snarkade hon till och vaknade å såg jätte rädd ut, sen somnade vi båda två jag i sängen å hon i stolen. sen vaknade vi igen för alice hade ner nått på golvet å båda flög upp sen somnade vi igen. lite senare vaknade jag av nånting, å då sa jag
- vad sa du alice ?
- jag fes.
-jaha, ZZzzzZZZZz.
sen somnade jag igen.
och sen vart de wowowoowowowoww
sen sov vi å nu ska vi på marknaden i hudik!
tjohooo skriver sen !
bye

Hemma hos alice

ja man kom till skolan sen vart det skolfoto med ''kungen'' som vi kallade fotografen, hon var grym. sen efter det så var jag bara haft en vanlig skoldag, en sen i sluatet va det elevensval och jag hamnade med oskar,tobbe och felix och två från Tallbaken, och vi skulle ''lira i band'' tjohoooooo! jag har aldrig haft så ont i huvet, och jag har aldrig spelat musik med nån som har så dålig takt känsla, yak. bara tre veckor till. sen åkte jag till ljusdal och åkte till färila med alice, sen in på delins å köpa chips å sånt! nu blir det myyyyyys.
hejdå

morning

godmorgon, jag gick upp typ kvart i sex idag, den ni! men nu ska jag väll snart ner å äta (:
idag är det skolfoto grejjs, idag är det alice idag är det bäst! och jag känner mig nästan frisk!
as kul, jag har kommit på att mitt hår kan ta se i röven!
aja nu ska jag dra, haaaay.
ville bara dela med mig om hur söt jag är idag..

hejhej

vart tv4 kväll. först halvåtta hos mig, sen idol, sen nu kollar jag på whitechapel. de e as bra!!!!!!! men nu kommer jag inte våga gå från tvn..
aja imorn blir det skola, och skolfoto. sen alice min gulliga flickvän!
skriver mer imorn när det kanske händer saker (:
byyyyeee
'
grrrrrrrr

ZARA

skor
väskor
överdelar
nederdelar

i got it from my mama

hejhej, har varit vaken ett tag nu jag har varit ute med pim upp till holger! den ni!
men aja, jag har hittat en ny stil ?
eller ?

ska försöka stänga va nu

ja nu har jag suttit vid datan hela tiden så nu ska jag försöka lägga ner men bjuder på en mysig bild innan!!!!!!!
hitta på hannas blogg

hämskt roligt

hahahahahahahahahahhahahaha

Nu är jag vaken.

Hejhopp, vaknade nyss, och sitter och äter frukost nu, makor å juice!
Mamma stack på jobbet tidigt idag så att jag blir hundvakt, så jag går väll ut en snabbis sen med honom.
Efter som att jag är hemma och inte ar några vänner eller så som ringer, justdet glömde, min mobil är låst! jag skulle försöka låsa upp den efter jag hade stängt av den, åså skriver jag in pin-koden, men det går inte! så nu måste jag använda puk-koden, och den har typ inte vi :S aja det blir väll bra sen.
Jag kan inte sluta längta efter mina hm saker! jag vill ha dom nu. men dom kommer  nog nån gång under nästa vecka. jaja tillbaka till vart jag var, efter som att jag är ensam hemma och inte har vänner så har jag ju inte så mycket att skriva om, så det får väll bli musik!
vill bara dela med mig av en lista jag gjorde hos Mickan så vi kunde lyssna på bara lugn musik, det kan va skönt att bara ha det en stund, speciellt nu för mig när jag är sjuk.
Juste ville bara medela alla om att jag fick mitt hjärta krossat igår eller va de va, då fick jag veta att john mayer har typ sagt massa rasistiska saker å så, de är ju hemskt. han var ju min gud :(
lugna låtar
fräch

FASTNADE FRAMFÖR ****

Ja aså haha, jag kommer verkligen ihåg när jag bodde i Stockholm och sims 2 hade kommit och vi satt nere i en kompis till mig (klaras) källare. Vi kunde sitta där i flera flera timmar och spela sen kom alla extra saker och hon hade ju pengarna så hon köpte alla som kom å vi hade så kul, och åååh vad roligt det var, och sen kunde man ju göra så dom hade sex upptäckte vi och det tyckte vi var jätte pinsamt så alla tittade bort, utom jag! Men i alla fall sen spelade jag inte så mycket när jag flyttade hit, jag vet inte varför men jag gjorde bara inte det. Men nu är jag igång! ända sen de där himmlans ''lanet'' nu är det kört. Så hejdå alla vänner jag drar till Skönköping.
eller ? nja. jag forsätter blogga men alla i ''riktiga livet'' (jag vet inte om jag kan kalla det så för jag levet i sims) kommer nog inte se mig så mycket längre. Hittar ni nått roligare så kanske men inte annars. ¨
Allt jag skulle göra idag då, hur gick det med de? Inte så jävla bra ska jag tala om.
Naglarna är klara! men de va nog de..
Men jag blir hemma imorgon med för jag dör snart, jag måste ha gjort nått riktigt jävligt efter som att gubbjäveln där uppe bara sjukar ner mig mer och mer. Aja det löser sig väll, det är ändå ganska skönt å slippa vissa så de ärju ett plus!
ville bara dela med mig av en bild som erik
skickade till mig för länge sen
men aså lilla gubben, du kan inte få allt,
och speciellt inte mig! shit, vad tänker killen med?

Good times gonna come

Varför är jag sjuk på en Tisdag? det är ända dagen på veckan när jag verkligen vill till skolan, för då har vi musik. Men nej nej då ska man ligga hemma å vara skit vidrig, jag är as täppt i näsan, ont överallt å bara usch!
Men det ska nog lösa sig, jag har mat,tidning,böcker och datorn. Jag har faktiskt lite saker jag vill hinna med idag.
Jag vill hinna göra lite skoljobb, måla om naglarna, göra om bloggen och äta skit mycket.
sjuk = snygg

God natt

Nu ska jag nog snart stänga ner och sova. Jag känner mig inte frisk alls. Har ont i öronen och huvet å täpt i näsan ont i halsen ja du allt möjligt, men det blir nog bra..


jag och Mickan åkte ner på ljusdal så jag skulle äta, efter det så träffade vi på Ivar och Axel, så vi stannade där ett tag och pratade, sen så stod jag bara där på cykeln, och sen hör alla, pssssssssssssssssssssssssssssssss, och det var de cykel hjulet..så vi fick rulla cykeln hem till henne. när vi kom fram så hann vi inte mycket innan mamma kom och hämtade mig. Och vår bil har pajjat (nähä). så mamma har hyrt världens minsta bil som vi kommer ha tills våran är fixad och den till den andra är fixad. Aja, sen när jag kom hem så beställde vi lite jox från hm. Och nu ska jag bara lyssna på musik ett tag eller nått.
Godnatt

here you go.

här är lite saker som jag vill ha till hösten.!
Nu är jag hemma från skolan och sitter hemma hos mickan och är hungrig!
vi ska nog inte göra så mycket ikväll, bara ta det lugnt tror jag.
byee

lektion

Nu sitter jag här i skolan.


jag mår skit, jag känner mig as sjuk och det är ett helvete men jag jobbar på, nu sitter jag och skriver på en grease recension på engelska. Jag är faktiskt snart klar, men jag ska rätta den lite och så.
jag målade mina naglar i morse mörkgråa och nu lossnar det redan, tror jag ska måla på grön när jag kommer hem och då ska jag göra två lager!
PS. jag håller på med en höstmapp med höstkläder och tipps, lägger ut den ikväll tror jag om den är klar!

Sovmorgon,

Idag är det sovmorgon till klockan tjogo över nio, och jag är i skolan klockan typ åtta. varför?
Jo för att mamma ville inte skjutsa mig, så jag fick ta bussen. Men nu är jag här i skolan fast jag känner mig sjuk.
Alice sitter här brevid mig och spelar ***, kan ni gissa?
Hon är väll bara för mysig, eller? Det är föresten pga henne jag ens kom till skolan idag. Annars hade jag stannat hemma och fått sova och vara sjuk, för det är jag!
Imorse gick jag upp i tid tyckte jag och kläde på mig och sminkade mig, jag tyckte att allt gick fort men sen kommer mamma upp och skriker.
- NU SKA VI ÅKA!
så det var bara att pallra sig ut och åka till bussen, Och på bussen så satt jag som vanligt med Nora!
Vi pratade hela vägen till hennes skola, men hann som vanligt inte prata klart.
Sen när jag kommer till stationen så träffade jag Jossan och Karin, trevligt!
Men nu ska jag nog ta å tracka Alice Stockholms vän.
hejdå.
snygga tjejer.

okej då!

Okej jag börjar blogga igen, jag har ändå inget annat för mig.
nu har jag nog haft tidernas längsta bloggpouse eller vad säger ni ?
Men nu är jag äntligen igång igen, och det känns faktiskt ganska bra. Speciellt nu när hösten är på gång och man inte är så mycket ute längre. Jag har nästan längtat lite efter alla fina färger på hösten och alla mysiga kläder man kan ha! jag har redan köpt höst skor och lite kläder, nagellack mm.

Ja vad har hänt sen jag slutade skriva - svar: nästan ingenting alls. Fyllt år, börjat skolan -fått massa snygga 7:or, inte så mycket alls. Men det är ganska skönt, nu är allt som det brukar igen.
Idag har jag varit hemma hos Mickan och vi har spelat sims, det var ett tag sen. Vad har vi mer gjort, ätit så klart. Sen följde jag med henne på hennes träning, som tydligen inte alls började klockan sju, det var då den slutade. men men så kan det gå ibland. men nu är jag hemma och ska väll sova snart om jag ska orka upp imorgon, jag tror kanske inte att det blir nån skola för mig för jag känner mig lite hängig efter att ha sovit med en hostande Towe två centimeter ifrån än.
ville passa på att dela med mig av en super duktig tjej som nästan ingen vet vem hon är, men hon är otroligt duktig i musik! länk.
många pussar.

RSS 2.0