JAHOPP

Hemma idag och igår hemma.hemma.hemma.
jaja tänkte lägga ut bilder sen stockholm nu iaf.



vi gick på monki och provade kläder.



Hanna blev lite galen.



chokladfabriken.



Sonya på choklad fabriken.


tuvas födelsedags tårta .



när vi skulle åka hem så kom Hannah och Malva ut i pyamas.




puss och kram



Hemma

 

nu har jag kommit hem.

Jag kom hem igår från stockholm, det har varit jätte kul. Orkar inte skriva så mycket mer men jag läger ut lite bilder sen när jag kommer hem, för jag sov hoss gabriella med anno.
1000 pussar och kramar till dom.


Förlåt jens men jag måste ta den!

Jens mias kille la ut den här å jag hålldepå at dö så jag måste lägga ut den själv :)


Det är en helt vanlig veckodag. En tjej är ensam hemma och hennes man är på jobbet. Det ringer på dörren och hon går för att öppna. Ute i trappuppgången står en man, kanske något år äldre än henne. Han ser lugn och trevlig ut absolut inte konstig eller avvikande ut på något sätt. Han säger inget så hon öppnar med ett: - Ja…? Han harklar sig och säger: - Jo, jag kommer nu att ställa en fråga som kan verka väldigt konstig! Innan jag ställer den vill jag bara berätta att jag inte är ute efter att skada dig eller på något sätt vara dum. Det är en helt vanlig fråga! Jag tänker ställa den och sedan gå… Du behöver inte svara på den nu. Om du inte gör det nu så återkommer jag exakt klockan 17:00 i eftermiddag och ställer samma fråga igen. Då kommer jag att kräva ett svar! Hon skruvar lite på sig och känner en stark olustkänsla men han ser verkligen inte hotfull ut. Snarare väldigt förvirrad så hon säger: - Öhhum… Jaha!?! - Här kommer frågan! Har du en fitta? Hon börjar flacka med blicken och ser då väldigt rädd ut vilket mannen uppmärksammar. Han säger då: - Jag ser att du är blev rädd och orolig. Det vill jag verkligen inte att du ska vara! Jag ber så mycket om ursäkt! Jag kommer dock tillbaka klockan 17:00 och ställer frågan igen, sade han och gick sin väg. Hon smällde igen dörren fortare än någonsin och skyndade sig till telefonen. Hon ringde sin man och berättade allt som hänt och naturligtvis att pervot skulle komma tillbaka klockan 17. Mannen, som var av den litet tuffare skolan, lovade att skynda sig hem och till och med ta med en vän som även han var stor och stark. Klockan blev så 17:00 och dörrklockan ljöd. Precis på slaget, precis som utlovat. Maken och makens vän trängde sig nu in för att gömma sig bakom dörren och överrumpla det ‘perversa psykfallet’ som terroriserat hans stackars värnlösa fru. Hon kände sig stärkt och trygg att ha en så stabil uppbackning öppnade tryggt dörren. Där ute i trapphuset stod samme man som tidigare under dagen ställt den konstiga frågan. Han såg lika snäll och trevlig ut som tidigare och han sade: - Hej! Minns du mig? Jag var förbi tidigare idag och ställde en fråga. - Jo, jag kommer ihåg sade hon. Skulle du inte fråga något? - Exakt! Nu kräver jag dock ett svar… Har du en fitta? Hon kände sig oerhört trygg så hon svarade självsäkert: - Jajamensan!!! Den äkta mannen var nu så arg att hans knogar vitnade och han var beredd att hoppa fram för att ta hand om puckot. Han kom dock av sig av den okände mannens svar: - Så bra! Hur vore det om du använde den ngn gång så din man slipper Ligga med min fru!!!

Igår/idag

Igår va de FN dagen som alla måste veta.
jag åkte till bollnäs och lyssnade på några som pratade, som tur e hadde jag Catarina med mig !


Vi hadde ett kul liv där, dom pratade om vilka som är vi och dom, och så gick hon runt i publiken och frågade folk om vad dom sejer att dom kallar sej typ som "helsingebo" osv. Då kom hon framm till mig och frågade vad jag tyckte. Jag sa " asså jag hatar helsingland å jag kommer från stockholm så jag kallar mig själv för stockholmare"
hon sa "haaha, de skulle du nog inte sagt så högt när du sitter i ett rum fullt med helsingar" och de skulle jag inte alla tanter glodde på mig resten av tiden...
Jaja iaf jag å Catarina började tyckte de vart lite små tråkigt så vi gick upp till en övervånging där man kunde kolla ner på dom som pratade genom en stor glas ruta, (men vi trodde inte att dom såg oss men men) jaja vi gick upp där och tyå ställde oss mot en stolpe där och började göra juck stretching *stavning* och sen kom malin upp till oss en vuxen och sa till oss att vi nog skulle sluta för vi distrahera han som pratade (jan nånting som typ är känd och joobbar i FN i usa) kul för oss sejer jag bara! 
Sen så åkte vi hem igen och gick hem till Catarina för hon hadde filmkväll. Vi städade lite å sen så cycklade vi ner till statoil å hyrde två filmer ( amusment och the uninvited) jag äger på att stava. + att som ni ser på bilden så bajsade Frida i soffan..
The uninvited är fett läskig och Mia Eriksson kan ju hänga sig för att hon sa att den inte va de för jag hålla på att dö. Sen åkte jag hem å pckade och pratade med malva!
Nu Idag ska jag till stockholm, kulkul. Å snart ska jag väll klä på mig och packa det sista.
puss&kram






bajskorv

 


jag tror att jag hatar poliser i sverigie ?
varför finns dom när dom ändå inte gör nån nytta?
när man ringer tar de hundra år för dom att komma + att dom inte ens tror en?
dom tror attt dom e fet coola?

som tex nu, två kompisar t mig va i en affär på övervakningskameran såg de u som att dom tog en sak (fast dom inte gjorde det) å bara för de ska dom bli anmälda å hela skiten.
SÅ HILMA ONÖDIGT!

jaja, jag tror iaf på att dom inte gjorde nått!

älskar er grabs!

pussss



MALVA AKERMO

 



Malva Akermo

Bästa vänner för livet, du vet hur mycket du betyder för mig.
Det går inte att förklara!
Du och jag livet ut, så är det bara.
Puss&Kram







THE DAY!

Idag var det tema-grejs å vi fick nobeltema.

Det var en tråkig dag, jätte tråkigt, jätte jätte tråkigt. Det finns inte så mycket att seja.
Jag älskar Malva det är hon som har gjort min dag, Forever Best Friends!
Ska till henne me snygg Tuva på lovet, 99% säkert :)
Djara saknar sin lilla syster!
http://sonyaz.blogg.se/
Bajskorv skriver mer sen kanske



DAGEN

Igår blev det sova hoss tuva, kul kul, vi åt chips! :D
sen idag så åkte vi till tennishallen å hade doughboll vi förlora tror jag iaf.
Sen efter så gick jag hem till Hanna med henne, kul kul :)
HON ÄR BÄST!
Sen ska jag till piano å sen kör!

100 pussar och kramar!



gästbloggar, jao.

Djaras blogg är jätte bra så tycker du något annat kan du slänga dig rakt i väggen eller nåt !
jag och djara älskar chips, ingen är värre än oss när det gäller chips, vi saknar willebooii
oxå, typ mkt, nu ska vi kolla på playa del sol så lev livet eller dö, vi lever livet !
djara är bäst, men jag är bättre :)

puss och kram; http://hannaheriiksson.blogg.se

GRATTIS CATTIS!



Grattis till Catarina som fyller fjortis idag ! 

Idag vart jag frisk och åkte till skolan å hadde tråkigt, blev dissad av dalaborna och hade ett kul liv med min bästa vänn Helen. Sen efter skolan så va jag med Catarina,Tuva,Frida och Anja, kulkul. 
100 pussar och kramar :) 


 



VAFAN!?

ja ja som om det inte räckte men att ha ont överallt då ska man gå å bli sjuk åxå kul sejer jag bara riktigt kul 
och sen priken över i(t) så ska de snöa, graet!
  


AJ,AJ,AJ!!

Jag har trännings/dans/växt- verk. Det var värt verken men ändå..
Jag skulle inte ha dansat så mycket, eller jo de skulle jag men det HÖRTS!
och plus att jag har ont i huvet det kommer explodera, och jag är hostig å täpt. I dont feel good.



Tranan

Jahopp då vart man en i mängden och skaffade blogg.

I Fredags så åkte jag till Signe å vi fixade oss till tranan det tog sin lilla tid, efter det så åkte vi hem till Hanna och hjälpte henne att fixa sig. Efter lite bråk om klänningar så gick vi till bilen och märkte att vi hadde 30min på oss att åka till banken,sibylla och hoppa på bussen. När vi kom till Sibylla så va mia och LodisJens där och jens sa att jag luktade sallad.
Framme vid stationen så var alla där som skulle dit, bussen kom och alla hoppade på. När alla var på och vi hade åkt ett tag så märkte alla att det var killar som var på väg på bussen och alla fick pnik de va som att vara i ett hönshus.
När vi kom framm till tranan så var jag jätte tråkig och vägrade att dansa som alltid. Efter ett tag så fick Catarina igång mig bara för att hon är så himla grymm på att dansa hon var lugnt bäst på att dansa! Hon och jag fick nå spel och dansade hela tiden, vi dansade på scenen,stripstångrna och i ringarna. Det var ass kul!
Sen åkte jag Hanna och Signe hem till Signe och sov.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0