R Ö S T A mer

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

hjälp mig.

 


R Ö S T A

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

rösta fina du.

 

 


har inte hafft internett!

i'm back

jag är kissnödig, hungring, och hmmmm...

nu borde jag gå upp. jag brde gå upp jätte mycket men jag orkar inte. och det är mycket jag borde men men men.
jaja iaf, idag så ska jag och sonya vara hemma, jag ska göra lunch! sen ska vi till mia för frida ska klippa håret på sonya å kankse färga. tjohoo.
men nu ska jag nog pallra mej upp ändå, å äta.



dagen.

vi kom iväg till nore och där va petra och sofie, snygga som alltid. sen kom frida och annlouise och mia och signe! vi badade ett tag och sen så åkte vi in till ljusdal och åt china/thai mat. det var gottttt. sen åkta jag sonya, sara och mia in till nore igen och badade lite till och tog undervattensbilder, ooooh! men mia vill eåka hem och fixa sej för vi skulle tillbaka till nore på kvällen och grilla. så vi åkte hem till henne å bytte om sen kom jens. efter det åkte vi in till coop och köpte tuggumi å vatten, sen bar de iväg till nore! vi hade super mysigt där, och jag ägde alla på vollyboll!
sen åkte vi hem halv 12 mamma kom då, och sitter vi och äter makor och driker te! super duper!
bilder sen dagen/kvällen kommer imorgon.

godermorgon i denna sal, godermorgon i denna sal, eder önskar vi eder önskar vi..

vi somnade efter vi hade sätt ''It's a boy girl thing''. typ direkt efter. typ på varandra. typ i bara trosor. typ fett myyyyyyyyyyyys. typ.

men nu vaknade vi av sonyas telefon som ringde jag trode det var en telefonförsälgare..usha!
men de va det inte.
nu ska vi snart äta och försöka ta oss ner till nore, där alla skava idag!
25000 pussar och kramar,



nu är hon här.

nu har hon komit hit och idag har vi , ätit och badat på nore, bloggar mer imorgon nu ska vi sova (kolla på film).

guess whos hereeeeee?!


snart,snart,snart!!!!!!!!!

snart är dom här!!
nu har jag varit uppe och donat å fixat ett tag, sen efter det så kollade jag klart på john tucker must die och jag är kär i hon som spelar huvudrollen så jag håller på att kolla på prom night nu för 40 11 gången! den e ganska bra faktiskt, fast ljud efekterna är lite överdrivna ibland. men nu är det bara kanske en timme kvar tills dom kommer tjohhoo! vi kanske hittar på nå kul ikväll men jag tror inte det. vi blir nog hemma.

07:45

vaken och nu ska jag bara tare lungt äta städa å fixa för om typ 6 timmar kommer dom! tjohoooooo.
bye!



nu borde jag sova för dom kommer klockan typ 12!

ja jag sover oftast då, men det kan jag inte nu, plus att vi inte är helt klara med städningen!! shiiiiiit, men jag är ju inte trött? vad ska jag göra- vet inte.
men men god natt allihopa, typ inte så mpnga men men. bye!

militärcykel

efter jag hade städat å så, så satte jag mig vid datan. sen kom mamma hem med en kyklingrulle till mig, sen låg jag bara still sen bestämde jag mig för att cyckla ner och ta ett kvällsdop! men då kom jag på att min cyckel är i ljusdal och mammas är svår att få fram, så det fick bli torbjörns gamla skrutt militär cyckel.. (yum)
men det gick väll bra ändå! det var jätte skönt.
om 17 timmar kommer sonya!

vad tycker ni ?


klar!!

nu har jag städat hela övervåningen och tagit reda på all disken!
har bärt ut min säng och dammat å skurat å dammsugit mitt rum, jag är så jävla grym ibland!!
nu ska jag kolla på film och vänta till mamma kommer hem med maten, mumms.
längtar tills imorn jätte mycket saknar min andra familj, pussar.
ville passa på att säga att jag äskar annlouise och hon e så jävla snygg!

jag vill skippa den här dagen.

sen när blev jag generad för saker ?
jag vet inte ?
typ sen nu på sommaren ?
ja igår gjorde jag i alla fall bort mig ordentligt. det känns toppen, men egentligen är det inte så farligt, men ändå. jaja, thats life.¨
nu är jag vaken och jag ska storstäda hela huset för sonyas mamma lovisa är jätte allergiskt mot katter å hundar så det bli verkligen STOR städning, och jag hatar att städa. jag tycker det är ganska kul att städa hos andra men inte hemma!
jaja nu ska jag vakna och lyssna på lite music så blir det nog bra.
sen när blev jag generad för saker ?
jag vet inte ?
typ sen nu på sommaren ?
ja igår gjorde jag i alla fall bort mig ordentligt. det känns toppen, men egentligen är det inte så farligt, men ändå. jaja, thats life.¨
nu är jag vaken och jag ska storstäda hela huset för sonyas mamma lovisa är jätte allergiskt mot katter å hundar så det bli verkligen STOR städning, och jag hatar att städa. jag tycker det är ganska kul att städa hos andra men inte hemma!
jaja nu ska jag vakna och lyssna på lite music så blir det nog bra.

det är ju helt jävla otroligt.

i screwed it up.
nu ska jag sova, eller nej kolla film men aja skriver nog inte för ens idag/imorn.

hemma

så här blev dagen.

jag hittade tillslut några kompisar som skulle till nore (ja det är sant jag har kompisar). så jag åkte dit oxå. jag hade det kul och trevligt tills två saker hände jag trodde det skulle vara en ***********fri dag men nejnej inte då! så då kunde jag inte koncentrera mig på annat.. och plus att emil och ehk kom dit, usha! dom hade ner mig i vattnet låg på mig slog sandade ner mig allt. u-s-h-a! men men det var väll.. kul. sen stannade jag ganska länge till typ klockan sex då kom mammi och hämtade mig för vi skulle till mormors stuga till mina kusiner och min moster å mormor. vi åt middag där, tocos vart det, mmm. sen så gick vi ner och tog ett kvällsdop det var as varmt! och jag sån även min gamla sommar barndoms vän nisse!! sen åt vi lite kvällsfika men jag tog inga kakor eller så, (bra djara). sen skulle kusinerna sova så jag läste för tora och sjöng för alice å kliade dom på ryggen så dom somnade, jag älskar barn jag vill ha ett nu! ge mig ett. sen åkte jag å mamma hem och nu har jag kommit hem.

imorgon blir det städa hela dagen, (N) sonya kommer på söndag. tjohooo

ALLA kommer till nore på mondag, bra, puss hej .

Ingen kan förstå en sån stark kärlek.

Alla frågar alltid mig varför jag säger att Sonya är min syster, och  nu ska ni få höra det.
Sonyas mamma och min mamma har känt varandra sen dom var typ 20 alltså typ många år och då så känner jag och sonya automatiskt varandra sen vi föddes eller ja jag har kännt henne sen hon föddes men inte hon mig efter som att jag är ett halft år äldre! HAHA! men men iaf vi har växt upp med varandra hon bet mig över allt men jag älskade henne ändå, och sen så började vi göra allt möjligt knasigt ihop. vi firade offta nyår med varandra. och vi bakade pepparkakor som våra föreldrar sa skulle bli äckliga sen åt dom upp alla.. jaja iaf vi har alltså kännt varandra hela våra liv. och vi har aldrig bråkat eller jo typ bitit varanadra å tagit varandras saker men inget mer, och jag vet att man kommer varandra nämare av att bråka men vi kan nog inte komma varandra närmare en vad vi redan är. det går lixom inte, jag älskar henne minst lika mycket som resten av min FAMMILJ för hon tillhör den. jag menar hon är ju så himla söt så även fast hon inte ville ha mig som syster så hadde jag låst in henne i en glas bur och bara tittat på henne, mohaha. Och vill ni veta en hemlis hon kommer typ i övermorn eller imogon eller nå kanske, åååh! då kommer alla här uppe få träffa världens snyggaste, snällaste, underbaraste, finaste, smartaste (efter mig), hon är allt! men killarna får hålla sig i styr hon e min! ville bara lägga till att jag älskar henne så oerhörtmycket så jag skulle tom dö för henne och typ offra en chipspåse för henne.


allt jag ville säga är bara att jag älskar dej-
ursäkta särsstavningen och så.

GODMORGON

tja, precis vaknat, jag var jätte kissnödig!!
så nu kan jag inte somna om heller.. usha, men det kanske e bra att jag inte sover bort dagarna.
jag tror det blir nore idag beror på vilka som ska dit och så men jag tror det bli nore. ska snart gå och äta frukost.

bara så alla vet så kommer jag sakna degen och hanna när dm är i sthlm.

vill du se mina saker?

99kr, indiska
¨
typ 30kr ålehns
kommer inte ihåg, indiska
kommer inte ihåg typ 149 3 st, storlek 38-42 lindex
överdel- 149kr storlek 80 C nederdel- 129kr storlek 38 lindex
'
jaa du vet inte priset här heller, hm
hår jox från hm typ 40kr
hm, hälften av 149kr, storlek 80 C
dom är knall lila! hm, 50 kr medium
gina tricot, 74kr storlek 44 för dom ska vara big
carlings, 149kr storlek 28
min nya älskling, indiska 200 nånting så hilma fin mumms! medium.
slut :)

saknat mig ?

ja nu har jag kommit på att jag gillar ju att blogga och ja jag vill göra det men kanske inte 20.000 inlägg om dagen.
men nu är jag tillbaka och jag ska skriva, vad har hänt ? hmm, jag har fått en *host* proffs trännare. hihi, hanna heter hon skit grym! jag ska gå ner eller aa de e inte de som är grejjen jag vill bli lite smalare helt enklet, hoppas det funkar. no more chips! :( men men. och jag har märkt att jag är alergisk mot mygg å bromsar. fått ett favorit span på nore, hoho. inget mer typ. tältat i regnet får man ju inte glömma med min snyggingar hanna å catarina.
dagen ;
jag gick upp klockan typ 20 i tio och då ringde min älskade syster mig underbart sätt att vakna på även fast det kanske inte lät som det i telefonen, men hon kommer upp typ 14-15 nån gång, jag åker ner 12,13,14 sen åker vi hem tsm, fett kul hon ska med på skum diskot! tjohoo. iaf sen så åkte jag och mamma till hudik, och jaq köpte lite saker lägger ut bilder i nästa inlägg, och jag åt thai mat, försökte hålla mig borta från friterat och så, sen så var jag å mamma trötta å svettiga å äckliga så vi åkte hem, å jag somnade i bilen och min mamma fällde ner bilstolen så man såg in i min näsa om man kollade in i bilen, varsegod ljusdal för den synen! men men nu är jag hemma å jag har tagit en resorb så nu borde allt vara lungt.
bye, funderar på att ändra bloggen, borde jag ?



RSS 2.0