we all need time.

nu kan jag skriva lite.
igår så gjorde vi inte så mycket men ändå väldigt mycket, vi gick till vitan och bara chillade, sen var vi där och hade det jätte mysigt flyttade runt lite då och då, nu är jag hemma hos frida, orkar inte gå in på allt vi gjorde. nu vet jag inte vad vi ska gör rikitigt, typ ta det lungt å senikvällska vi göra nått jätte kul!
finatjejer.

jag vill bara säga

hej

oh snap

jag har det jätte bra i stockholm, så bra att jag inte orkar skriva. jag lägger upp massa bilder sen.
ha de bra. peaswseesese esesjieojkvxv


satan i gatan

jag hade gjort sån här händelse i mobilen för att den skulle ringa när veronicas nya skiva skulle komma ut, så nu ringer dden så jag blir ju galen såklart! så jag lyssnar på den, å så klart så är den inte ens bra! ååååååååååååh!
men i alla fall jag klarade inte av att följa med sonya till skolan idag, så jag stannade hemma hos henne, gick upp för en stund sen. jag hittade lite bilder oxå sen igår som jag tänkte bjuda på, inte jag som har tagit alla men dom är mycket fina!
den tog jag därimot!
yo man!
jag lever som en kung!


it's a fin fin daaaay!

nu kom vi hem för ett tag sedan, och det vi har hunnit med under dagen är:
gå utt klockan halv sju och sen gick vi till skolan, och första lektionen var matte i TVÅ timmar, det var som att komma till helvetet dom ber innan skol dagen börjar å det var ja ett helvete. men det gick väll bra ändå. sen efter skolan så åkte jag, klara, sonya och sherini till ett fik som heter 44an typ och det var as chill för där va frida, malva, leia, kristian, siri och belinda. vi hade det jätte mysigt. sen drog klara å sherini, så efter ett tag drog resten av oss till vitabergsparken oc gjorde ingenting. när alla skulle gå så gick jag och sonya å kollade lite på kläder och så, fick super lite köpt, för jag ska försöka hålla på pengarna för en gångs skull!
sen gick vi till tunnelbanan det hände en sjuk sak, jag satt mittemot sonya så kommer det en svart kille och sätter sig brevid mig och typ snackar på nå språk med mig som jag inte fattar, men jag tänkte att det inte var så farligt, för att svarta killar gör så emot mig. men sen tar han tag i min hand å typ smeker den å massa saker, och jag typ försöker ta bort den. sen efter ett tag så tar jag in mitt sugrör till min slush i munnen och dricker lite då börjar han typ stöna, så jag å sonya hoppade av och bytte vagn! nu kom vi nyss hem och har precis ätit så nu ska vi äta chips och starta en film! super mysigt, och imorgon så kommer jag stanna hemma hos henne, så går hon till skolan!
hörs!

Estockholmo

nu är jag framme i stockholm, ville bara säga det har ingenting mer eller viktigt att säga mer än att jag åt nyss å det var fett gott. men nu har jag verkligen ingenting mer att säga. hejdå

Jag kom nyss.



i wont dance, dont ask me.

igår så blev det hudiksvall.

jag fixade årdning mig sen drog jag iväg till hudik, jag gick hem till rasmus, sen kollade vi på två filmer först stockholm boogie, tror jag det stavas, med världens psyk brud som jag ska döda med en tändare. sen började vi kolla på step up 3, men sen kom vi på att jag skulle med bussen som går ett. så vi skyndade ner å sen när vi väll kom ner så kom vi på att vi va där en timme för tidigt, hehe. så vi gick runt nån sjö å pratade tills bussen kom.
och jag somnade så klart på bussen..så jag vaknade när den var på väg från ljusdal igen, men jag hann hoppa av så det löste sig. sen när mamma kom och hämtade mig så var det punka på bilen så vi fick ringa en taxi och åka hem. en oturlig dag, fast ändå väldigt mysig!

nu på morgonen vaknade jag av att syrran ringde och frågade när jag kommer till henne idag, så bär iväg till estockholmo idag klockan 17.00! kommer bli skönt att komma iväg ett tag tycker jag, jag kommer stanna hela långa tjoka veckan!!


den ända bilden jag tog igår, men de var mycket finare där.

Frank Sinatra – I Won't Dance


sommartider hej hej sommartider.

hej, vaknade klockan halv nio hos alice för at jag skulle åka med hennes mamma till ljusdal så mama kunde hämta mig där. så jag gick upp å klädde på mig, sen hämtade mamma mig i ljusdal. vi handlade lite sen åkte vi hem. jag duschade å gjorde masker å sånt sen låg jag i morgonrocken hela mitt liv, tills nu när jag tog tag i det! så nu sitter jag vid datorn å gör ingenting alls. kommer väll nå mer inlägg under dagen med bilder och så men just nu har jag inga intressanta bilder på lager.
ha ett bra liv. eller så, hejdå


trutt

jag är fett trutt!

ah jag var hos hanna sen åkte jag hem å väntade på alice, sen klockan åtta som bestämt så åkte jag in med mamma till ljusdal för att vi skulle hämta upp alice å sen in till järvsö, men alice ringer å säger att hon inte har åkt än så vi drog till hovra å hämta hon! sen till markus i järvsö, sen till simon, men vi åkte hem ganska fort
AHJO HEJDÅ

YO MAN YO

vart en lyckad kväll trotts allt. annas pöjk kom och hämtade upp oss, sen åkte vi till koolsvedja berget och var där och hade det super mysigt, verkligen. sen åkte vi moppe ner å in till ljusdal där jag å hanna gled runt ett tag, sen vart hon hungrig så vi gick tilll centrum grillen och åt mat, fett me gott var det. eller ah jag kollade bara på hanna när hon åt, men i alla fall.. sen gick vi hem till hanna, och vi duschade som aldrig förr, sen kollade hon på nå as äckligt program som jag inte vill nämna med namn, medans jag smsade.. nu så har vi precis vaknatoch ska hitt apå nå, får se vart kvällen för mig ikväll och jag hoppas det blir minst lika mysigt som förra!
jag mår så där

You wonder where you're going next.

Jag å hannah gled runt ett tag å lånade pengar
sen kom anna och gled med oss, vi har inte gjort så mycket alls. ätit
och sånt, nu ska vi leka eller nått se vart vi hamnar.
orkar inte skriva nå mer nu för det har inte hänt nånting.

A-S-K-A-L-A-S



säg det till alla jag är på väg!

nu är jag hemma hos hanna, min fina hanna. vi har inte gjort så mycket lyssnat på musik och håller på att fixa oss nu, eller ja hon gör det, jag pallar inte, jag gör det senare idag i fall vi ska nånstans senare. om ett tag kommer förmodligen anna hit, vi ska väll ut å göra nånting galet hoppas jag på. ja vad finns det mer att säga mer än att jag är väldigt fin på bilderna. typ att jag sover här och att jag verkligen hoppas på att det kommer bli en rolig kväll. man är ju tydligen inte ensam om det heller. alla har massa saker planerat utom jag å hanna.. men vi kommer ha det fet kul ändå! om vui inte hittar nånstans att dra så kommer det sluta upp med film eller spel och chips och sånt jag är bra på, vad det än blir så kommer det att bli underbart. för nu var det allt för länge sen jag var med hanna. hon är ju helt spårad som mig bara hon vill så det här kan ju gå hur som helst! 
-pussar och kramar-

du undrar hur det kommer låta bejby..

Här kommer svaret på din fråga bejby, ah ah ah aah ah ah ah aah ah ah ah ah ah ah.

Det vart ingenting alls igår kollade på film med mamma och åt chips, ganska skönt ändå för jag var ju trotts allt sjuk. men idag ska jag hem til hanna och vi får se vad det leder till, hoppas på någonting kul!


en bild jag hittade, ingen mening med den, men ah.

ANTM Cycle 16 Episode 7 Part 4

hej, nu är det så att jag har ont i huvet, och jag hade en hyffsat fin kväll planerad ikväll men det gick inget vidare. men förhoppningsvis så kommer det att hända annat kul ikväll! har inte så mycket mer att säga så jag önskar alla en god kväll, och vi hörs senare! 
 


feels like we can touch the sky.


ester och tuva



igår så åkte vi till hudik, och jag sov på bussen dit å det var så skönt så kan nog inte beskriva det med ord. men tydligen så var jag extremt ful när jag sov, men det kan inte jag ta in, för det kan jag inte tänka mig att jag var! i alla fall när vi kom fram så drog vi och åt, men jag kunde inte få i mig nånting för jag hade frossa, det var hemskt! sen gick vi till folkan huset och lyssnade först på elever från glada hudik skolan, jag tyckte personligen inte att dom var så specielt bra, det var två låtar som var bra men ingenting mer. men sen var det en annan kille som spelade å han va så underbar så jag trodde jag skulle svimma å dö. synd att jag inte gjorde det.
aja i alla fall så drog vi hem sen men jag kunde inte sova på bussen det var otroligt irriterande. när jag kom hem hade jag feber och mer frossa och jag kunde inte sova för jag frös sen vaknade jag halv 5 å svettades så jag gick upp å kastade 5kg kallt vatten i ansiktet å tog tabletter. så jag blev hemma från skolan idag. får se hur det blir ikväll och så.
hörs


Why wont you answer me?

hej, i skolan idag så vart det inte så mycket gjort för mig alls, men man måste få ha sånna dagar ibland he-he.
vi hade idrott nyss, ledarskaps uppgift med hanna. ja det gick väll ok. men om hon va bra va ju en annan sak..
nu är jag hemma hos tuva å vi ska duscha å typ lite så ahjo, sen åker vi till hudik med ester. blev att sova hemma idag för att jag kände att det inte var passande att vara med anno när hon var en sjukling. men jag ska va med hon snart de ska jag!
just precis nu så väntar jag på att tuva ska duscha klart sen ska jag hoppa in, sen blir de lite stressigt men men!
hörs bra hay.
dagens lunch, fet va!

Big booty bitches, OOOH !

hej, nu är jag i skolan. igår så gjorde jag å mia ingenting alls,vi typ skulle ha kollat på film och så men hon somnade och tillslut jag med! jag var nära på att missa bussen imorse men det gick bra!
nu har vi SO och det är as chill för vi kan bara chilla!
jag tror att jag är kär i sandra frank..ska tänka på det under natten, men jag tror att jag är det.


FRED

ease my mind

nu har jag dansat och så! jag sover hemma hos mia, det kommer bli jätte mysigt, och imorn ska jag nog till hudik med ester och anno. sen sover jag hemma hos min fina anno.
FRED
fan va fettttttttttttttt!!!!!!!!!!

so with toothpaste kisses i'll be yours and you'll be mine.

nu har jag haft en dag i skolan som har varit ganska underlig, jag kollade på matlistan som jag alltid gör, och vad finner jag? ''gulars soppa (gäller ej 8:orna)'' vad menas med det undrar vi? vill dom banta oss eller vad är det som gäller. men sen när det var dags för mat så känner vi lukten av pizza, och vi går till klassrummet då har vi vunnit nånting som gör att vi tydligen fötjänade pizza! gjorde ingenting för mig i alla fall!
efter skolan så åkte jag hem till mia och nu har jag varit här ett tag och bytt till mjukis byxor och sagt att jag ska dansa för henne, men det har lixom inte blivit av, vet inte varför, men det bara är så!
jag blir här ett tag, sen kanske frida kommer.får se hur jag gör!
imorgon blir det troligtvis hudiksvall med ester och annlouise, jag ska i alla fall sova hemma hos anno. kommer bli super mysigt. men nu ska jag fortsätta ha det mysigt med mia!
det är jag nu, söt osv.

yo

hej, nu är jag i skolan och chillar livet!

jag har varit jätte duktig och gjort ett matte prov och jag är kung.

TJA


feels like home to me.

nu är jag hemma, det vart bara topparna som klipptes och lite uppklippt. ganska bra vart de, efter det så gick jag å mami till sko affären å köppte skor. svarta, snygga. och nu är jag hemma å ska dansa tills jag somnar.
lägger ut bilder imorn palla det nu.
nu ska jag spåra hörs!


i was born too late, into a world that doesn't care.

Nu har jag spelat musik för högt och för länge, så nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och fixa iårdning mig lite så jag inte ser så sjuk ut som jag är. lite senare ska jag in till ljusdal för att klippa mig, tror det blir att klippa upp det lite och kanske slinga.
 
idag har jag i alla fall komit fram till att jag är förjävla fet på att dansa, helt sjukt typ lika bra som beyonce, MINST!

snart är det lov och det kommer vara underbart, jag ska chilla livet och åka till stockholm en liten sväng, saknar alla där så sjukt mycket så det kommer sitta fint.

vad ska jag göra med lurvet på skallishen?


you try to feel the beat.

Regina Spektor – Eet


lite bilder sen igår, jag och mia gick ut i det underbara vädret och åt glass och sen gick vi ner till kyrksjön å satt där ett tag. vi hade det jätte mysigt. när vi var på väg hem till mia igen så hittade jag en 50 öring, jag tog upp den och sa at det måste betyda nånting, sen gick jag en halv meter till, och jag hittade en till. det slutade med att jag hitade 7! det måste ju betyda nånting eller hur?
sen kom vi hem till mia och hon åt medans jag var en sån bra vän och städade hennes rum! efter en stund så gick hon ner till postplan och mötte dennis, sen kom dom och vi gjorde ingenting alls! senare på kvällen åkte jag hem och somnade nästan direkt.

nu på morgonen trodde jag att jag skulle dö, och jag tror min mamma såg det för hon väckte mig och sa ''du ska vara hemma va?'' och svaret va ja! klart jag skulle det, nu sitter jag här å dunkar musik och hoppas på att jag ska bli frisk!
ha ett gott liv mina vänner.



brb glass med mia!

ska kila ner å köpa glass i det fina vädret!

Don't fucking tell me what to do!

Robyn – Don't Fucking Tell Me What To Do (Mylo & Sharooz Mix
Hej, jag var uppe till kanske halv fyra sen kände jag att, nej jag vill inte dö, så jag somnade. nu på morgonen har vi inte hunnit med så mycket, typ ätit frukost och kissat! senare så vet jag inte heller vad som kommer hända. hoppas i alla fall att det blir mysigt. det är inte okej att jag skriver så här kort det vet jag, men nu är det så att det är så!

spela svår men skyll dig själv, när du fattar vad du missar.

nu är de så att jag är hemma hos mia.
Jag drog från alice en stund efter jag skrev det förra. jag gick hem till anno. det var nog det värsta jag har varit med om i mitt liv, jag hade på mig ett linne, en stickad tröja, en till stickad tröja, en halsduk å jacka, å det var säkert 73 grader ute så jag trodde att jag skulle svettas ihjäl å förmodligen dö, men som tur är klarade jag mig. jag å anno åkte in till ljusdal och åt mat på fines. eller ah jag åt mat å anno åt glass. sen GICK vi till lillhaga hem till love å vi gjorde ingenting alls, dom sprang runt å provade kläder hit å dit å jag satt vid datan, sen åkte vi in till ljusdal å dom åt pizza, sen gick vi till postplan å väntade på bussen. sen kom jag å att jag var hungrig så jag åt kyklingsallad. sen gick vi till bussen och dom hoppade på en buss mot hudik å mia hoppade av en buss från hudik.
vi gick till erguns å mia åt kyklingrulle, sen drog vi hem till mia, och nu är vi där. vi har typ inte gjort nånting alls, pratat och suttit vid datan, mia har snackat lite med sin loverboy. nu ska jag dygna sönder!
bye

brukar glida runt hänga runt, låna pengar.

vad gjorde jag igår undrar du. ja det ska jag allt tala om.
men innan jag gör det så vill jag bara berätta att jag har börjat blogga igen, men det vet ju ingen om efter som att jag säger att min blogg inte finns längre, men jag själv vill kanske läsa min egen blogg då och då.
ja men tillbaka till igår. jag var hemma hos leon och hade så ont i magen så jag trodde jag skulle dö, men jag var ändå ute och gjorde det jag skulle. lite senare på dagen kanske vid halv fyra eller nått så gick jag hem till ester och busade med henne. sen kom alice dit och vi gjorde ingenting alls tills vi skulle ner till bussen, vi gick in på målet och köpte pomfritt, och blev kära i han som jabbade där han var väll runt 40 å hade ett ögonbryn och var hur charmig som helst! sen tillslut kom bussen och vi satte oss på den, med en till buse. dom satt å pratade hela vägen medans jag mest hatade alice, för hon e ju som hon är.. sen kom vi fram och då var de dags att gå, och jag hade så ont så jag trodde att jag skulle va tvungen att antingen dö eller åka hem, men jag klarade mig.
sen kom vi fram tillslut och vi gjorde inte så mycket vi spotifyrapade sönder och typ chillade, sen kollade vi på två halva skräck filmer som var ganska dåliga. men helt okej, sen fick vi springa till bussen för att hinna hem och min mage sprack. jag somnade nästan direkt på bussen. sen kom vi fram till stationen å åt mer pomfritt!
sen åkte vi hem till alice å åt upp det sen somnade vi. nu på morgonen så har vi bara chillat å typ ätit, nu städar alice å jag bara är snygg. hejdå, ha det bra - eller dö - eller lev - ditt val.


my feelings for you have always been real.

yo!
nu är det så att jag har haft plusdagsuppgift idag. och jag gick upp i tid och typ åkte hem till min lilla gulligull leon lööv som är så fin å så. vi i gruppen har delat upp oss, jag å mickan gick till kardemumma och kolla lite priser där sen interjuvade vi 18 personer. efter vi hade gjort det så gick vi till biblioteket och åt mat, sen drog vi vidare till leon och skrev klart artikeln. nu så har vi inte gjort nånting alls, dom spelar cod och vi typ gör ingenting alls, jag har bytt om och fixat till mig lite granna, efter som att jag å alice ska till hudik lite senare och mysa.
jag vill inte att det här ska vara ett tråkigt kort inlägg om dagen som alla gör hela tiden så jag kan ju skriva om en liten sak som hände hemma hos alice här om dagen. jag är ju nämligen vegitarian och så va jag hemma hos alice så skulle vi gå ner och äta. då var det köttfärspaj grej. så jag hälde upp på tallriken å så åt jag sen fatta jag att de va kött. ah jo. så. hejdå.


jag älskar min mamma lagom mycket.


jag kunde inte bry mig mindre.

hej, jag har blivit dryg, det känns underbart! jag älskar det, jag kan säga vad jag vill till vem jag vill och jag bryr mig inte. fett skönt, pluss att jag kan skriva det här oxå för att ingen läser, tjoho.
men jag kan väll berätta lite grann, jag har inte gjort nånting på sistonde för jag pallar inte, jag har väll typ varit med Alice, nån ful tjej. vet inte varför jag är med hon. hon vill ha mig tror jag, hehe.
men ah nu ska jag berätta vad som kommer hända i helgen, jag kommer typ göra nått busigt med Alice, hon bruden.
vi kommer nog ha kul, hoppas jag på i alla fall.
igår var jag i hudik med Ester, jag handlade lite dildosar och så till Alice, så hon oxå får nått lix. aja men nu borde väll kan göra nå viktigt, men det orkar jag inte så jag kommer förmodligen fortsätta med att göra massa bus.


skriva av av av

yo.
jag vill bara skriva av mig lite granna.
ska skriva om vad som helgen har erbjudit, i fredags så var jag med Tuva efter skolan och vi gjorde ingenting alls. Sen ringde hennes mamma och sa att hennes halvbröder skulle komma så då tänkte jag att det var bäst att jag åkte. så jag far vidare till annlouise, min ängel. när jag kom dit så var hon söt som vanligt, utan kläder. vi fixade till oss och sen åkte vi in med en pojke in till ljusdal, hem till hampus. när vi kom dit var det mer folk än vad vi hade väntat oss, men det var roligt å träffa folk, och specielt vissa. hehe. typ som anders! han e fin han.
sen stannade vi till kanske två när alla sa att festen var slut.
så jag å anno gick å mötte hennes bror och åkte hem. fast jag ville stanna!
sen på lördagen så vaknade vi å gjorde ingenting alls hela dagen, sen senare kom alice till oss och vi typ satt inne på annos toa å gjorde ingenting alls. men sen senare under kvällen så ville jag dra in till ljusdal, men det var jag ju såklart ensam om att vilja, så det blev ju såklart inte av. men vi hade kul ändå.
sen på morgonen så åt vi typ å pratade, å nyss så kom jag hem och jag har aldrig mått som jag gör nu.
hejdå mina vänner!

RSS 2.0